Deelnemen

Doe ook mee aan de Volksopera!

Iedereen uit de wijken De Lariks en Pittelo, bewoners, verenigingen, scholen, ouderen, kinderen en kunstenaars kan samen aan de slag om een Volksopera te maken. De Volksopera, ‘De Ridder van Pittelo’, is speciaal voor deze gelegenheid geschreven, gebaseerd op verhalen uit de buurt en wordt voor, door en over de bewoners van de wijken De Lariks en Pittelo gemaakt. Om de voorstelling tot een succes te maken hebben we jou nodig! We zoeken mensen die willen zingen, toneel spelen, helpen decor bouwen, kostuums naaien, de catering verzorgen en helpen met de publiciteit. Samen met mensen uit het vak ga je dan in een paar maanden de Volksopera neerzetten.

Je hoeft geen opera-ervaring te hebben. Vind je het leuk om te zingen of op het toneel te staan? Doe dan mee! Ook als je kunt rappen of levensliederen kunt zingen ben je van harte welkom om mee te doen! Leeftijd is niet van belang; iedereen kan meedoen, ook kinderen. Er wordt gerepeteerd op de woensdagavonden van 20.00-22.00 uur in het Rode Kruisgebouw aan de Delft 73.

Ben je handig, kun je lekker koken of ben je goed met sociale media of wil je meer weten over de Volksopera Assen?  Geef je dan op via onderstaande knop